Moderna COVID-19 Vaksine Nyheter sender Bitcoin til en ny 2020 High

Moderna Therapeutics kunngjorde vellykkede resultater av studier for COVID-19-vaksinen.

Dette sendte selskapets aksjer til himmelen mens Bitcoin kartla en fersk høyde for 2020.

Situasjonen rundt en mulig vaksine for det nye koronaviruset COVID-19 fortsetter å utvikle seg.

I dag kunngjorde Moderna Therapeutics, et av verdens største farmasøytiske selskaper, at dets foreløpige data viser at koronavirusvaksinen er mer enn 94% effektiv.

Dette sendte aksjekursen høyere og større indekser, som alle handler i det grønne etter mandagens marked. Det er imidlertid ikke alt, siden bitcoins pris også stiger, og viser en ny 2020-høyde over $ 16.600.

Moderna deler positive prøveresultater på COVID-19 vaksine

Flere positive nyheter kom i dag på COVID-19-vaksinefronten. En av de største medisinutviklerne, Moderna Therapeutics, delte de gode nyhetene med hensyn til vaksinen.

I følge en CNBC-rapport viser forsøksdata fra den innledende fasen tre selskapets vaksine er mer enn 94% effektiv for å forhindre viruset. Snakk om saken var administrerende direktør i selskapet, Stephane Bancel, som sa:

Denne positive midlertidige analysen fra fase 3-studien har gitt oss den første kliniske validering av at vaksinen vår kan forhindre COVID-19 sykdom, inkludert alvorlig sykdom.

Rett etter at nyheten så dagslys, økte selskapets aksjer. Dette ble også godt mottatt fra hele markedet, da store indekser også handler i greenen. I skrivende stund er S&P 500 oppe med mer enn 1,1%, mens NASDAQ og Dow Jones Industrial Average også kartlegger lignende økninger.

Nyheten kommer kort tid etter at Pfizer også kunngjorde suksessen med sine vaksineprøver i forrige uke.
Bitcoin øker til et nyttår høyt over $ 16.600

Det ser ut til at historien gjentar seg. Da Pfizer kunngjorde de vellykkede resultatene av prøvene, økte bitcoin-prisen og brøt nesten den forrige årlige høyden. Imidlertid, som CryptoPotato rapporterte, gikk kryptovalutaen også i verdi og tapte $ 600 veldig snart etter det før den var i stand til å komme seg.

Nå virker ting litt like, selv om BTC i skrivende stund er på vei opp. Det klarte å klokke en intradag-høyde på $ 16,640 på Binance, og etterlot den forrige årlige høyt godt bak.

Det gjenstår å se, men om kryptovalutaen kan opprettholde dette momentumet, eller om vi vil se en repetisjon for siste gang. I skrivende stund handler BTC rundt $ 16.600.