Markedet viser, at Bitcoin er ‚ultimativ sikker havn‘ – Anthony Pompliano

Bitcoin har nul korrelation med aktier igen, og kritikere tog forkert i tvivl om dets sikre havnestatus, siger Morgan Creek Digital medstifter.

Bitcoin (BTC) “kunne ikke være mere ukorreleret” med aktiemarkedet, siger Anthony Pompliano, da data viser, at BTC efterlader makroaktiver.

I en række tweets den 26. oktober tog Morgan Creek Digital medstifter, også kendt som „Pomp“, kritikerne til opgave over deres beskyldninger om, at Bitcoin var en ringe værdibud.

Pomp on safe haven Bitcoin: “Markedet beviser det”

Pompliano uploadede et diagram fra adfærdsanalyseplatform Santiment, som viste, at Bitcoin ramte 0 for 30-dages korrelation med S&P 500.

”Det kunne ikke være mere ukorreleret, end det er lige nu,” tilføjede han i kommentarer.

Fortsat fremhævede Pompliano Bitcoin, der slog afkast fra makroaktiver siden Coronavirus-styrtet i marts i år.

”Så hvordan klarede Bitcoin sig under en økonomisk afmatning? Det overgik aktier, obligationer, guld, olie og stort set alt andet. Det har også en lav eller ingen sammenhæng over nogen væsentlig tid, ”opsummerede han.

„Bitcoin er den ultimative sikre havn, og markedet beviser det.“

Omkring $ 13.150 har BTC / USD tilbudt investorer årlige afkast på 83% mod 24% for guld og 6% for S&P 500, data fra on-chain overvågningsressource Skew bekræfter.

For Pompliano var tidligere korrelation mellem Bitcoin og disse aktiver blot et kortsigtet fænomen, der blev fremkaldt af martsbegivenhederne.

”Under likviditetskriser udvikler alle aktivkorrelationer sig mod 1. Dette var midlertidig og skete med guld, aktier osv.,” Skrev han.

Ikke mere sammenhæng?

Som Cointelegraph rapporterede, har der været enighed om, at Bitcoin ikke kun opgiver sin sammenhæng med aktier og andre, men at dette vil være et endeligt vandskel, som ikke vil blive vendt.

Blandt dem, der fremmer ideen, er Willy Woo, statistikeren og skaberen af ​​dataressourcen Woobull, som fortsætter med at fordoble Bitcoin, der slår ud af sig selv før snarere end senere.

”Afkoblingen er over os,” twitrede han i sidste uge.

“Det giver mening, at BTC fortsat vil være korreleret i kort tidsrammehandel; men ikke inden for de længere tidsrammer. BTC er et sikkert sted, bare at ‚risk-on‘ (hvilket betyder, at det er meget nyt) skæv denne kendsgerning. „