Changelly udnævner vinder af krypto-essay-konkurrence

En ph.d.-studerende ved University of Edinburgh har vundet $ 500 efter hans essay om fremtiden for kryptokurver vandt en konkurrence afholdt af Changelly og Cointelegraph.

Seb Hudson argumenterede lidenskabeligt for, at kryptosektoren har et „åbenlyst problem“ på grund af lave adoptionsniveauer – men digitale aktiver tilbyder et overbevisende alternativ til fiat-valutaer i lande med høje inflationsrater.

Han fortsatte med at forudsige, at kryptokurver til at begynde med vil blive vedtaget mest i udviklingslande, mens vestlige økonomier følger senere

„Efter at have været meget opmærksom på krypto i de sidste par år, er jeg simpelthen glad for at kunne dele mine tanker tilbage til samfundet,“ sagde Seb Hudson.

Changelly ønskede at give de studerende en platform til at udtrykke sig – forstærke stemmerne fra en ny generation af kryptoledere.

Changelly CEO, Eric Benz, sagde:

„Det var forbløffende at se så mange fremragende essays! Jeg var imponeret over den samlede kvalitet af værkerne – de var alle utroligt velskrevne og gennemtænkte. Det var svært at vælge den bedste, men til sidst var Seb Hudsons grundige analyse af de spørgsmål, som krypto skal stå over for lige nu og bliver nødt til at stå over for i fremtiden, vandt os over. Tillykke! “

Cointelegraphs administrerende redaktør Kristina Lucrezia Cornèr var enig og tilføjede:

”At vælge en vinder i denne konkurrence var ikke let – men Sebs essay var et værdigt valg takket være hans grundlæggende, kritiske og kreative tilgang til at dissekere de udfordringer, sektoren står overfor.”

Alle universitetsstuderende fik chancen for at deltage i konkurrencen. En pris på $ 300 blev også tildelt for essayet, der kom på andenpladsen, med en $ 200-pris for tredjepladsen også.

Deltagerne fik syv essayemner at vælge imellem – herunder om det er muligt at løse det hvidvaskningsproblem, som kryptosektoren står over for, de vigtigste milepæle for at opnå vedtagelse af milepæl, og hvilken blockchain der er mest lovende set fra et teknisk synspunkt.

Om Changelly

Changelly leverer et økosystem af produkter og tjenester, der gør det muligt for kunder at have en one-stop-shop-oplevelse, når de interagerer med krypto. Changelly har fungeret siden 2015 og fungerer som en mellemmand mellem krypto-udvekslinger og brugere og tilbyder adgang til 160+ kryptokurver, der let kan byttes inden for 10 minutter på skrivebordet og på farten via Changelly-mobilappen.

I 2020 har Changelly forgrenet sig for at imødekomme erhvervsdrivendes behov. PRO er bygget som en platform, der er fokuseret på kundens behov, hvilket effektivt muliggør detailkøb og -salg af digitale tokens og mønter. Piggy-backing af det store supportsystem, der findes i Changelly, vil Changelly PRO give samfundet høje grænser, effektiv prisfastsættelse, hurtig udførelse og 24/7 live support.