Bitcoin kortvarig prisanalyse

Ansvarsfraskrivelse: Resultaterne i den følgende artikel er forfatterens eneste mening og bør ikke betragtes som investeringsrådgivning

Bitcoin er steget med 8% i løbet af de sidste 48 timer, et tal, der ikke rigtig er ualmindeligt for et ustabilt aktiv som Bitcoin. Bølgen omfattede dog 2-3% lys med konsolidering, der adskiller dem. På pressetiden var Bitcoin stadig i den nævnte konsolidering, hvor dens diagrammer pegede på et skift til opadgående på kort sigt.

Det vedlagte en-times diagram for Bitcoin afbildede dannelsen af ​​en bullish vimpel, en der angav et mål, der var en stigning på 3,40% væk

Imidlertid, med kryptokurrencyens priskonsolidering og næring af forvirring og kaos, kan Bitcoins pris muligvis skubbes på begge måder.

Selvom det var et bullish mønster i naturen, var der muligheden for, at bjørne tog kontrol, hvilket førte til en dump og dannelsen af ​​et Bart-mønster. Dette Bart-mønster ville også true fremtidige forestillinger og såre tidligere bølger.

Bortset fra Bart-positionen, der truer prisudviklingen, syntes der at være en falsk-ud, der kunne være lige så skadelig som et Bart-mønster.

Derfor skal man være opmærksom på, inden man går ind i en lang position, og der skal anvendes passende stop-loss

En lang position med en post til pressetidsprisen [$ 11.354] og et stoptab på $ 11.266 [ved bunden af ​​vimpel] ville være tilstrækkelig til at absorbere eventuelle kortsigtede ustabile bevægelser.

Vimpelens pol viste, at teoretiske niveauer for overskud er på $ 11.753 [en stigning på 3,74% fra prisniveauer med pressetid]. Da dette er et mærke eller pause-scenarie, skal man også tage sig af ulemperne.

Derfor, hvis prishovedet sænkes for at danne et Bart-mønster, er der to vigtige supportniveauer, som vist i diagrammet ovenfor. Den første zone spænder fra $ 11.104 til $ 11.014. Og selvom det er usandsynligt, spænder den anden zone fra $ 10.945 til $ 10.832.

I skrivende stund havde prisen allerede bekræftet en breakout til upside. Derfor ville længsel efter [$ 11.416, en øjeblikkelig modstand] også give lignende overskud.